Vattjom Vipers

18 mål, delad pott och frisläppt vandal

Kategori: Allmänt

Igår var det match i matfors sporthall mellan Vipers och Brunflo. Det var en jämn match men där Brunflo drog iväg till en ledning med 3-7 och det stod det när andra perioden var slut. I tredje stod Vipers för en sagolik upphämtning när man tar igen underläget och även vänder matchen till ledning 9-8. Dock så kvitterade Brunflo till 9-9 strax efter ledningsmålet. Vipers var riktigt nära att slå in ett vinstmål i slutsekunderna med Brunflos målvakt satte käppen i hjulet för det. Oavgjort var nog rättvist ändå sett över hela matchen och en poäng är ju aldrig fel att få.

Hans Dahlström, Tommy Spjut och Oscar Sjödin har lyckas göra om sekretariatet till en modernare form av den välkända "ljugarbänken"** Det är ofattbart hur de kan sköta ett sekretariat samtidigt som de drar sina anekdoter. Den ena värre än den andra och de påstår att allt är sant.

Men nu till det viktiga, det som betyder något.. det är inte att Vipers fick med sig en poäng och det är inte de tre grisarna i sekretariatets historier... utan det är att Oscar Sjödin nu är frisläppt från sin avstängning som varat i 3 månader.
- Det är ju alltid tufft att sitta av en avstängning när man är oskyldigt dömd men man får se på de positiva sakerna, nu kan jag sköta sekretariatet utmärkt, säger en lycklig och skämtsam Oscar Sjödin strax efter frigivningen till bloggen.
Det har gått rykten om att det skulle bli fritagnings-försök och dylikt så Sjödin har haft en ständigt hård bevakning. Något fritagnings-försök blev aldrig av och det var nog lika bra det. Men glädjen från alla supportrar och lagkamrater gick inte att missa när Sjödin släpptes 1 februari 00.01. Det var folk som hade sovit utanför hans hus i flera dagar bara för att få vara först att se han komma ut i det fria. Det blev en stor maskeradfest av det hela med temat krig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: