Vattjom Vipers

Bland puch-mopeder och bricanyl

Kategori: Allmänt

Hallå där alla januari-goa lusläsare!
 
Jag vill börja med att be om ursäkt för att mitt föregående inlägg bara var bluff och bog. Min kontakt som gav mig uppgifterna om att Johan Dahlqvist skulle vara spelklar har jag givitvis läxat upp rejält och det senaste jag hörde om honom var att han precis kunnat äta mat i annan form än rinnande igen. 
 
Som ni förstår så var inte denna omtalade "Dala" med i matchen mot FBC Lo i söndags. Vipers klarade av att vinna med säkra 5-10 ändå. Om siffrorna hade speglat matchen skulle slutresultatet istället vara 3-15. Men nu blev det 5-10 och det innebär tre friska pinnar att vattjom ångar på i jakten på avancemang till division 2. Coach Flodin var till en början helt lyrisk över den idrottshall som matchen spelades i. Stora omklädningsrum, bra läktare, 6 st duschar och en finfin vattenblandare i omklädesrummet som man lätt kunde fylla vattenflaskan i. Det viskades om att den gode Flodin ringt fastighetsägeren för att få fram uppgifter om radonvärde och driftkostnad. Hurvida detta är fakta eller fabler kan inte ens jag svara på. Det fanns dock negativa delar med hallen och det var att planen var väldigt liten och golvet hade en väldigt studsande effekt. Så något arena-köp blev det inte för den högt uppsatte bankmannen Flodin. Alla trodde dock fortfarande att hallen var det mest positiva av Flodins tripp till Bollsta, men det visade sig att allihopa hade enormt fel. Vipers åt nämnligen på Frasses i Kramfors efter matchen och då var drömmarna om hallen som bortblåst direkt när Coach tog sin första stora tugga på sitt superskrov.
 
 
Onsdagens träning visade sig ha många överraskningar att bjuda på. Vem hade trott att den gamle puch-åkande Hampus "Hampe" Othzén skulle dyka upp för en comeback-träning? Att sedan Danne Nordin droppade in i omklädningsrummet efter en lång tids frånvaro var inte heller nåt man hade kunnat förutse. Danne mumlade något om beach 2014 medans han förgäves försökte kränga på sig de små strumporna som hans kära fru packat ner i sportbagen. Men flest hakor tappades ändå när Jonas "Törna" Törngren snubbla in anfådd som en Sankt Bernard-hund i 29 graders kvavt sommarväder. Tomassons epa hade tydligen skurit så "Törna" var tvungen att gå hela vägen till träningen från hans hem på nya Tuna Hus. Som tur var hade "Törnas omsorgsfulla mor skickat med hans bricanyl som flitit användes under träningen. Spelet på träningen såg stundtals bra ut och det ser relativt lovanda ut inför helgens hemmamatch mot Härnösand. 
 
 Folk har skymtat Johan Dahlqvist och Oscar Sjödin bland de smårunda bingotanterna på Friskis och Svettis i veckan. Detta är den bästa bilden jag fått in och den talar nog sitt tydliga språk, de var iaf inte där för att träna.
 
 

Folk dör av syrebrist när jag gått förbi - Walter Sparrow

Kommentarer


Kommentera inlägget här: