Vattjom Vipers

nytt träningsställ uppvisat på onsdagsträningen...

Kategori: Allmänt

Jag hade inte så stora förväntningar inför onsdagsträningen när jag satte mig i min bil och vred om nyckeln. Motorljudet hördes dovt i bakgrunden till Joakim Bergs ljuva stämma när han klämmer i och sjunger " Snurra min jord igen, radion spelar vår sång.." Jag får en liten känsla av att det kanske är något speciellt som väntar där i Matfors Sporthall denna mediokra februarikväll. Tankarna slås bort när jag ser att de snöflingor som fallit under dagen frusit fast på vindrutan. Jag sväljer några barnförbjudna ord innan jag knäpper lös säkerhetsbältet, fattar isskrapan och kliver ut ur bilen för att skrapa bort irritationsproblemet. 

Väl framme vid sporthallen parkerar jag min bil ungefär 23 meter från ingången. Jag vrider tillbaka nyckeln och motorljudet upphör. När jag kliver ut ur bilen får jag tillbaka den där härliga känslan igen, Det måste vara något speciellt idag tänker jag och trycker på bilnyckeln. Blinkerslampornas blinkande och ett klickljud bekräftar att bilen är låst.

Känslan blir bara starkare och starkare ju närmare jag kommer omklädningsrummet. Jag slår upp dörren och nu attackeras jag av denna härliga känsla.
Där står han, med sitt gamla leende och sitt snygga och välvårdade skägg med tillhörande mustasch. Håret har han dragit bakåt i någon slags form av backslick, inte stilrent med det gör inget just nu. Han hälsar på mig och skiner upp. Min dåvarande neutrala min förvandlas snabbt till ett rejält leende och jag utbrister: Tjena DANNE NORDIN! 
Tillbaka efter sin svåra vad-skada sitter han i omklädningsrummet och är taggad för att göra comeback. 

En väldigt positiv överraskning tycker jag, och vem hade trott att det fanns mer överraskningar att vänta samma träning?.
Tro det eller ej men det fanns det! Andreas Hansén hade kommit över ett nytt träningställ som han visade upp under träningen. Han fick väl inte direkt någon positiv respons men hela laget fick sig ett gott snack iallafall.

Vad vi kom fram till var att linne, det har man inte på innebandyplanen. Så lågt har inte sporten sjunkit, ännu.

Så här såg Hansén ut denna onsdagskväll. Tyvärr så blev det för dragigt och han var tvungen att stå över torsdagens träning på grund av förkyldning.

OVER AND OUT// WALTER SPARROW






PS. En lite ångerfull Walter Sparrow ber om ursäkt för att han brusade upp sig lite i förra inlägget när det gäller närvaron. Inget illa ment. Glömt och förlåtet. DS


Kommentarer


Kommentera inlägget här: