Vattjom Vipers

kalkon och kalkon, vart fan är kanon?

Kategori: Allmänt

Ursäkta uppehållet i bloggen men det har varit lite saker som kommit i vägen för mig. Men ingen har väl mått sämre bara för de får vänta lite. Bacon har ju suttit och sett på tackfilmen 358 gånger under detta lilla uppehåll, lika överraskad och glad varje gång han får se sitt botox-präglade ansikte komma upp på fotot som kvinnan håller i. 

Det har i alla fall hänt en del saker sedan senaste uppdateringen. Tyvärr har det väl inte varit så mycket positiva saker.

Kalkon 1:
Vipers spelade match mot Sollefteå hemma i Sporthallen under Lördagen. Det började bra för Vipers som låg i ledningen de två första perioderna och spelade riktigt bra stundtals. I sista perioden slocknade allting, den som hittar mer än 3 bra saker i denna period gör det fruktansvärt bra. Varenda pass gick fel och om någon gick själv med bollen tappade man den på en gång. Sollefteå kom ikapp och gick till slut om när man gjorde 7-8 på ett vinkelskott. Så var de poängen puts väck! Men vi ska komma ihåg att detta Sollefteå vann mot Nordic i en match för några omgångar sen. Så det var absolut ett bra lag vi mötte.

Kalkon 2:
Några av grabbarna i laget passade på att gå ut och roa sig på krogen efter matchen. Det var bra drag och allt var i sin ordning tills det var dags att gå hem. Då kommer en (snart) Säter-bo och ger sig på en i Vipers, han slänger ner vipers-spelaren i marken och skickar på han en spark mitt i ansiktet. Vakterna ser detta och sätter fart efter den misstänkte och får till slut tag i honom. 

Kalkon 3: Den sista och förmodligen största kalkonen. DET VAR TRÄNING I MÅNDAGS! MÅNDAG 15/2-10 VAR DET TRÄNING! Den halva av laget som inte var där kanske hade missat det?!?!  Det ska bli jävligt kul att se hur Vipers kommer klara sig i Division 2 när man har 10 spelare på träning, inte en enda målvakt.
EFTERLYSES: En Kanon-händelse från helgen och veckan som varit saknas och om ni har något tips om var man kan hitta den så hör jättegärna av er till bloggen.



Walter Sparrow - ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det

Kommentarer


Kommentera inlägget här: